Licentie en rechten

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Alle blogartikelen en foto's1 op deze website vallen onder de volgende Creative Commons licentie. 

Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0)

Dit betekent dat:

Je bent vrij om:

  • het werk te delen — te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken — te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.
  • De licentiegever kan deze toestemming niet intrekken zolang aan de licentievoorwaarden voldaan wordt.

 Onder de volgende voorwaarden:

  • Naamsvermelding — De gebruiker dient de maker van het werk te vermelden, een link naar de licentie te plaatsen en aan te geven of het werk veranderd is. Je mag dat op redelijke wijze doen, maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat de licentiegever instemt met je werk of je gebruik van het werk.

  • GelijkDelen — Als je het werk hebt geremixt, veranderd, of op het werk hebt voortgebouwd, moet je het veranderde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het originele werk.

Deze tekst is letterlijk overgenomen van de site van Creative Commons.

De volledige tekst van deze licentie is hier te vinden.

1. Foto's in het fotoalbum Familie is uitgesloten van deze licentie. Ook alle informatie uit de stamboom is uitgesloten van deze licentie.   Click to listen highlighted text! Alle blogartikelen en fotos1 op deze website vallen onder de volgende Creative Commons licentie.  Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) Dit betekent dat: Je bent vrij om: het werk te delen — te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat het werk te bewerken — te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden. De licentiegever kan deze toestemming niet intrekken zolang aan de licentievoorwaarden voldaan wordt.  Onder de volgende voorwaarden: Naamsvermelding — De gebruiker dient de maker van het werk te vermelden, een link naar de licentie te plaatsen en aan te geven of het werk veranderd is. Je mag dat op redelijke wijze doen, maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat de licentiegever instemt met je werk of je gebruik van het werk. GelijkDelen — Als je het werk hebt geremixt, veranderd, of op het werk hebt voortgebouwd, moet je het veranderde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het originele werk. Deze tekst is letterlijk overgenomen van de site van Creative Commons. De volledige tekst van deze licentie is hier te vinden. 1. Fotos in het fotoalbum Familie is uitgesloten van deze licentie. Ook alle informatie uit de stamboom is uitgesloten van deze licentie. Powered By GSpeech

 

Hits: 5536
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech