Al een tijd heb ik niets over mij persoonlijk geschreven.

Maar al een paar jaar ben ik aan het werk als één van de beheerders van Sporthal de Hooiberg in Olst. Nog altijd wel gedetacheerd via Connected (de nieuwe naam voor Sallcon).

Dat bevalt me goed en ik eigenlijk geen echte last meer van mijn hoofdpijnen.

Dit komt ook omdat ik gevarieerd werk heb. Een beheerder is niet alleen een schoonmaker, maar we doen meer. We doen het onderhoud van het pand zoveel mogelijk zelf. En verder zorgen we er natuurlijk voor dat de gebruikers (sporters en trainers) veilig en plezierig gebruik kunnen maken van de faciliteiten die we bieden.

Hierdoor blijf ik goed in beweging. Gemiddeld doe ik zo'n 12.500 stappen per dag. In dat gemiddelde zitten de werkdagen maar ook de vrije dagen. Op de werkdagen kan dat oplopen tot wel 20.000 stappen, en een hele enkele keer meer.

Daardoor blijft mijn conditie goed. Erg goed zelfs:

Plaatje van de conditie zoals fitbit deze aangeeft

Dit geeft dus mijn fitbit aan. Mijn gevoel zegt hetzelfde, maar dat is niet objectief, fitbit wel.

Laat mij dus voorlopig nog maar beheerder blijven bij deze sporthal. Het bevalt me goed. Ook met de collega's kan het goed vinden. Dus dat is ook prima.

Ik ben dus een gelukkig persoontje.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Deze post delen op social media
powered by social2s
Accepteert u cookies die op uw computer geplaatst worden?

Deze website plaatst cookies om goed te functioneren.